kwaliteit bij brpunt inkhof
met de punt op de punt i
kwaliteit bij brinkhof met de punt op de i
nu contact opnemen!

Nieuw soort isolatieglas

In de bouw wordt het met de kwaliteit af en toe niet zo nauw genomen. Kijk de checklijsten er maar op na. Zo niet bij Brinkhof Glas- en Schilderwerken. het Ruinense bedrijf heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dat gebeurt niet alleen door het toepassen van hoogwaardige materialen maar ook door duidelijke offertes, werkopdrachten, planning en een gedetailleerde controle als het werk klaar is. De punt moet op de i!

Er is een nieuw soort isolatieglas op de markt “Vacuümglas” dun 6,2 of 8,2 mm dik en met de zelfde isolatiewaarden als van het normale of 3 dubbele isolatieglas. Het soort glas is zeer geschikt voor monumenten, oude landhuizen, boerderijen waar de sponningen te smal zijn voor het normale isolatieglas. Ook een voordeel is dat het geplaatst mag worden met stopverf of stopkitten. Om wel in aanmerking te komen voor garantie op levering en plaatsing eist de leverancier dat het geplaatst wordt door erkende glaszetbedrijven.

AGC levert dit glas onder de naam Fineo glas en is geïntroduceerd op de Glastee 2018 en gestart met de productie in April 2019.

Vacuümglas lijkt de toekomst te zijn.